TELEKOKK JAZZ JA TEMA INIMESED. KAASTEELISTE MEENUTUSI
Kuidas sai Rainer Härmist 1990. aastate
Eesti kuulsaim telekokk Jazz? Millist elu elati eelmise sajandi lõpu
legendaarseimas restoranis Eeslitall? Millistes ansamblites ja kellega
koos Jazz pilli mängis? Millest koosneb Jazzu kuulus barbecue-kaste?
See
raamat on kokku pandud Jazzu teekaaslaste meenutustest. Tööst
restoraniköögis ja sellega kaasnevast stressist ning alkoholist, aga ka
lõbusatest juhtumistest räägivad avameelselt Jazzu sõbrad, õpingu- ja
töökaaslased. Bändide Sundowners ja Who
Cares tõusust ja hääbumisest jutustavad Jazzuga koos musitseerinud sõbrad. Jazzu barbecue-hobist ja -võistlustest pajatavad BBQ Symphony liikmed. Eemale pole jäänud ka Jazzu lähedased. Abikaasa Aile, pojad Aaron Thor ja Mattias, vend Silver ning onu Peeter toovad lugejateni teleekraanil alati säranud Jazzu koduse poole.
Cares tõusust ja hääbumisest jutustavad Jazzuga koos musitseerinud sõbrad. Jazzu barbecue-hobist ja -võistlustest pajatavad BBQ Symphony liikmed. Eemale pole jäänud ka Jazzu lähedased. Abikaasa Aile, pojad Aaron Thor ja Mattias, vend Silver ning onu Peeter toovad lugejateni teleekraanil alati säranud Jazzu koduse poole.
Raamatu lõpust leiab Jazzu toitude retseptid koos piltidega.
„Raamat,
mida käes hoiad, võiks olla kohustuslikuks lugemiseks noortele, kes on
otsustanud sukelduda kokandusmaailma, et aidata neil mõista eesti
toidukultuuri arengut kokandusmaastikul tegutsenute silmade kaudu.”
Angelica Udeküll, peakokk
Angelica Udeküll, peakokk
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar